HU| RO Orvosi es Metodikai Központ - SZJA Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója

SZJA ORVOSI ÉS METODIKAI KÖZPONT

FIGYELEM! ATENȚIE!

 

A román hatóságok koronavírussal kapcsolatos rendeletei Orvosi és metodikai központunkat is érintik, wellness részlegünk továbbra is zárva tart.

Fizioterápiás kezelőnk újraindult, június 2-tól szakorvosaink is várják a hozzánk forduló betegeket. További részletek a 0729-830050-es telefonszámon kaphatók.

Vigyázzunk egymásra és magunkra!

Ordinele autorităților române în legătură cu pandemia coronavirus se referă și la Centrul nostru de medicină și metodologie, wellnessul  este închis în continuare. 

Centrul de fizioterapie s-a redeschis din 2 iunie și medicii de specialitate își reiau activitatea. Informații la nr. de telefon 0729-830050.


Să avem grijă unii de alții și de noi înșine!

2019 januárjában avatták fel Csíkkarcfalván a Felcsíki Műjégpálya szomszédságában a Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és metodikai központját. A magyar kormány támogatásával elkészült létesítmény egyik szárnya a sportolók száraz felkészülésére, fizikai és technikai készségeik fejlesztésére, valamint a regenerációjuk elősegítésére szolgál. Fél évvel az avatóünnepséget követően ez a rész megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is. Célja, hogy a régióban élők a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat vehessék igénybe akár sportolás, akár kikapcsolódás, feltöltődés céljából látogatnak el ide.

A vendégeink ebben a szárnyban egy átfogó eszközkészlettel felszerelt edzőtermet, egy wellness részleget és egy célzottabb tevékenységekre, jégkorongos technikai készségek fejlesztésére használható metodikai alegységet találnak.

Ugyancsak az épületben működik egy klinika, amely a környék sportolóinak rehabilitációján túl a járóbeteg-ellátásban is részt kíván venni. A klinika küldetéséről árulkodik a benne fellelhető szakrendelők száma és változatossága is. A betegek belgyógyászat, dietetika, fizioterápia, gyermekgyógyászat, kardiológia, pszichológia, neurológia, reumatológia, ortopédia és családorvosi szolgáltatás várja.

 

 

 
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia