HU| RO Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója
Jacuzzi

Datorită funcției de hidromasaj mușchii se relaxează în piscină, tensiunea din corp fiind înlăturată extrem de rapid. Pe de altă parte, psihicul detectează imediat abaterea de la rutina zilnică, ceea ce duce la o stare de deconectare, care ne permite să ne bucurăm de răsfățul plăcut asigurat de jeturile de masaj. Frecvența cardiacă încetinește, rata anxietății scade.

Folosirea bazinului de hidromasaj are un efect calmant natural, care facilitează un somn mai calm, mai profund și mai relaxant. Susurul, legănatul plăcut creează o stare meditativă, la care contribuie și efectul relaxant al apei calde asupra mușchilor. În timp ce ne odihnim într-o piscină de masaj, creierul nostru produce endorfină, care reduce durerea și are un efect general de relaxare și revigorare.

Hidromasajul are un efect benefic și asupra circulației. În timp ce ritmul cardiac devine constant, circulația este stimulată, iar astfel sângele poate transporta mai mult oxigen către celule. Oxigenul ajunge în fiecare celulă, ceea ce stimulează și vitalitatea. Apa fierbinte deschide porii, iar astfel transpirația poate elimina toxinele acumulate. Totodată, stimulează circulația la nivelul pielii, accentuează fermitatea și luptă împotriva celulitei, jetul de apă eliberat de duzele de hidromasaj masând zonele-problemă în mod intens.

STO__f382fb48_558d6b8cae3eb0.28700596

 
 
 
 
 
Toate drepturile rezervate. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia