HU| RO Orvosi es Metodikai Központ - SZJA Székelyföldi Jégkorong Akadémia főtámogatója

SZJA ORVOSI ÉS METODIKAI KÖZPONT

FIGYELEM! ATENȚIE!

 

A román hatóságok kedd esti rendelete Orvosi és metodikai központunkat is érinti, ezért március 18-tól a múlt héten bezárt wellness és fitness részleg mellett a fizioterápiás kezelésre feliratkozott betegeinket sem tudjuk fogadni.
Bízunk benne, hogy hamarosan újra kinyithatunk, vigyázzunk egymásra és magunkra!

Ordinul autorităților române dat publicității marți seara se referă și la Centrul nostru de medicină și metodologie, prin urmare începând cu 18 martie nu-i mai putem primi nici pe pacienții programați la tratamente de fizioterapie.
Avem încredere că ne vom putea deschide porțile în curând, să avem grijă unii de alții și de noi înșine!

 

2019 januárjában avatták fel Csíkkarcfalván a Felcsíki Műjégpálya szomszédságában a Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és metodikai központját. A magyar kormány támogatásával elkészült létesítmény egyik szárnya a sportolók száraz felkészülésére, fizikai és technikai készségeik fejlesztésére, valamint a regenerációjuk elősegítésére szolgál. Fél évvel az avatóünnepséget követően ez a rész megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is. Célja, hogy a régióban élők a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat vehessék igénybe akár sportolás, akár kikapcsolódás, feltöltődés céljából látogatnak el ide.

A vendégeink ebben a szárnyban egy átfogó eszközkészlettel felszerelt edzőtermet, egy wellness részleget és egy célzottabb tevékenységekre, jégkorongos technikai készségek fejlesztésére használható metodikai alegységet találnak.

Ugyancsak az épületben működik egy klinika, amely a környék sportolóinak rehabilitációján túl a járóbeteg-ellátásban is részt kíván venni. A klinika küldetéséről árulkodik a benne fellelhető szakrendelők száma és változatossága is. A betegek belgyógyászat, dietetika, fizioterápia, gyermekgyógyászat, kardiológia, pszichológia, neurológia, reumatológia, ortopédia és családorvosi szolgáltatás várja.

 

 

 
KépektovábbVideóktovább
 
 
 
 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2016 SZ.J.A. Székelyföldi Jégkorong Akadémia